Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, midealışverişiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan aşağı size özeldir. Fakat gene de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda günün her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Ika Aşiret yapımı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini muayene buyurmak gerekir. Bu Toscanello midein geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı nem oranlarında midemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneme canipılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken yaşamsal bir kaide var. Puro sadece fakat sadece kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her dem evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde doğru. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken flama puroya kazık kontak etmemelidir. Coşkun maviliği purodan bir zaman ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cenahı alya döndüğünde kızartma alışverişlemini başlangıçardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 kerte eğimle, aleve tam kontak etmeyecek şekilde tutun. Bu alışverişlemi yaparken bütün ayağın eşit yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda intizamlı bir şekilde 360 kerte döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara için bir zaman daha uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu stil çakmaklar çok güçlüdür ve çokça doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma alışverişlemi natürel alevli çakmaklarla, bir zaman dem alabilir. Bu süre size aralık kaybı kadar dideükebilir fakat puro sabır ve say gerek. 5- İyi Yandığını Kontrol Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma alışverişleminden sonrasında ters çevirip suratünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe hava üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün ayak kıpkırmızı ise yakma alışverişlemini başlangıçarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cenahı tam yanmamışsa, doğrusu bütün ayak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki bayağı nefes daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz mideime müheyya. Peki evet siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira mideilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azından 40 saniye durmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar midemeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o derece yaralaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Esrar yumuşakçe ağıza doldurulur ve lezzet müşteriların dumanla ihtarlmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az nispet gösterdiğinizin bir alışverişaretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun midein kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein baştan yakma sorun örgütleme etmez. Fakat eloğlu yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda meraret hissedeceğinizi belirtmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir süre de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinkes şgeri olan 2 kaideı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın suhunet dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 kerte arasında evetğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Sülale ortamında bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Lakin pekâlâ eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza vasatını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile hakkındalaşmazsınız. Muhafaza vasatı sıcaklığında cins sorun vasatın ilgisiz değil çokça sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza vasatının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem nem muhafaza vasatı sıcaklığına için varyasyon gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza vasatı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir hava geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca hava geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza vasatının hava geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu mideindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı katkısızlayacak kesinkes hava geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En elleme humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes hava geçirmedikleri midein vesair rakiplerine önemli başkalık atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.